test
Biografie
Familie en vrienden
Artiesten over Glenn
Glenn Corneille Prijs
Foto's 2009
Foto's 2008
Foto's 2007
Foto's 2006
Foto's 2005
Foto's 2004
Foto's 2003
Bestel
Links

 

Glenn Corneille biografie

 

Marlayne over Glenn:

“We zitten in ieder geval in dezelfde reddingssloep, mochten we in een Titanic-achtige situatie belanden.” Iets in die strekking zal Glenn tegen mij gezegd hebben toen deze foto genomen werd. Onze cabins waren naast elkaar en tja, dan deel je in geval van nood de reddingssloep. Niet alleen moesten we dit goed in onze oren knopen volgens de kapitein van de luxe cruise boot, ook moesten we goed om ons heen kijken of we compleet waren alvorens de sloep in te stappen. Ok, we zouden elkaar goed in de gaten houden en niet zonder elkaar het zinkende schip verlaten.

De eerste dag van een fantastische reis over de Middelandse zee. Twee weken lang zouden we vertoeven op deze super de luxe cruise vanwege de verjaardag van zeer welgestelde medelander. Wij behoorden tot de entertainment crew, dat wel. Normaal gesproken zou die term een negatieve lading kunnen hebben, hier was het anders. Wij konden ook meegenieten van alle luxe, het heerlijke eten, de prachtige stranden en mooie steden die we overdag konden bezoeken om vervolgens ‘s avonds na een uitgebreid diner op te treden.
Genieten dat hebben we gedaan! Ik kende Glenn nog niet zo heel goed maar dat veranderde eigenlijk meteen op deze boot. We konden onmiddelijk goed met elkaar overweg (wel zo handig als je tot elkaar veroordeeld bent in de reddingssloep). Ik heb toen intens genoten van zijn gezelschap en we hebben elkaar tijdens die reis ook muzikaal helemaal gevonden.

Ik denk met veel warmte en soms heimwee terug aan die twee weken waar in mijn ogen de basis is gelegd voor onze diepe en bijzondere vriendschap die ik altijd zal koesteren.

Marlayne Sahupala, juni 2008

 

Glenn en Marlayne.

14-Jun-2008

ColofonDeze site wordt verzorgd door Wouter Schenk.
Foto Glenn: Ray Christian, © TROS,
Foto cover CD 'Piano': Richard Fieten.

 

Last update: 22-08-2010