test
Biografie
Familie en vrienden
Artiesten over Glenn
Glenn Corneille Prijs
Foto's 2009
Foto's 2008
Foto's 2007
Foto's 2006
Foto's 2005
Foto's 2004
Foto's 2003
Bestel
Links

 

Glenn Corneille biografie

 


Danny Sahupala over Glenn:

In 2001 heb ik Glenn echt leren kennen, doordat wij samen de "Lennon en McCartney" Tour deden. Deze tour was met vocalisten; Han v. Eijck, Herman Van Doorn, Lydia van Dam en Lisa Boray. In de band zaten: Arnold van Dongen, Lené te Voortwis, Hubert Heeringa Glenn en ikzelf.


Foto van de "Lennon en McCartney" band, tijdens de tour.


Tijdens de tour werd duidelijk wat voor een geweldige musicus Glenn was.
Elk optreden was een feest en nooit hetzelfde.
Hij was ook verantwoordelijk voor de arrangementen die soms van de vocalisten en band het uiterste vergden, maar altijd als kern de liefde voor de liedjes had.

Ik stuur een goed voorbeeld hiervan, dit is een arrangement wat hij gemaakt had van Eleonor Rigby opgenomen tijdens deze tour. Het is nooit de bedoeling geweest dat deze opname openbaar gemaakt zou worden, het is een opname rechtstreeks uit de tafel, dus niet gemixt of bewerkt:Eleonor Rigby [mp3 4Mb]

Het is bijna niet te bevatten dat we in het najaar alweer de 3e memorial gaan houden en dat hij dus al zo lang niet meer een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse bestaan is.
Er is eigenlijk geen dag voorbij geggaan dat ik niet aan hem dacht en denk ook dat dat meer zal veranderen.

Ik mis hem enorm en vind het heel goed dat je een monument voor hem maakt, want het motto "je bent pas dood als je vergeten bent" is bij hem bijzonder van toepassing en dat mag niet gebeuren wat mij betreft.

Danny, mei 2008.

 Danny: deze foto is gemaakt tijdens één van de laatste keren dat we samen gewerkt hadden,
dit was in Florence waar Glenn en ik waren om een c.d. op te nemen waar we poseren met een bril die we gevonden hadden in de studio.

05-May-2008

ColofonDeze site wordt verzorgd door Wouter Schenk.
Foto Glenn: Ray Christian, © TROS,
Foto cover CD 'Piano': Richard Fieten.

 

Last update: 22-08-2010